GY.I.K. Nem kapott választ kérdésére? Elérhetőségek
Keresés
Főoldal
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma
Ügyfélszolgálati Portálja

Vélemény

Prof. Dr. Kásler Miklós
Prof. Dr. Kásler MiklósKedves Látogató!

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt az Emberi Erőforrások Minisztériuma Ügyfélszolgálati Portálján!

 

A minisztérium, mint ahogyan a nevében is szerepel, az ember és annak erőforrásaira épít. Szilárd meggyőződésem, hogy csak közösen, hazánk valamennyi polgárával együttműködve építhetjük fel a XXI. század kihívásaira eredményes válaszokat adó, identitásában erős, büszke Magyarországot.

 

Közösséget alkotunk, közösséget építünk. Csak együtt sikerülhet mindannak megőrzése, amit eddig elértünk, s csak együtt sikerülhet értéket létrehozni.

 

Magam és munkatársaim ezért fontosnak tartjuk, hogy az állampolgárok véleménye alapján, azokat lehetőség szerint figyelembe véve alakítsuk a jövőnket meghatározó szakmai programokat, jogszabályokat.

 

Számunkra fontos az Ön véleménye, ezért kérem, hogy javaslatait, meglátásait, adott esetben építő jellegű kritikáit ne habozzon megfogalmazni. Kérem, hogy ennek során legyünk tekintettel egymásra, emberi méltóságunkat szem előtt tartva tegyük közkincsé gondolatainkat.

 

Legyünk egymás erőforrásai!

 

Prof. Dr. Kásler Miklós

miniszter

 

 

 

DR. KÁSLER MIKLÓS EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTERE részére !

 

Tisztelt Miniszter Úr !

 

2020 szeptember 9 - 30 ig kezeltek koronavírusos tüdőgyulladással a Dél-pesti Centrumkórház Dr Szlávik János által vezetett Infektológia Osztályán. A betegség tipikus tüneteivel és légszomj-jal szállítottak be a kórházba. A betegfelvétel annyira flottúl ment , hogy mire kettőt pislogtam, elvégeztek rajtam egy CT vizsgálatot, leteszteltek, és bekerültem egy kórterembe.

Kórházi tartózkodásomat végig kísérte ez a szervezettség. Az orvosok és az ápolók maximálisan törődtek velem figyeltek rám, és még kedvesek is voltak.Nem venném a bátorságot , hogy bárki szakmai teljesítményét értékeljem, de mivel a kórházat lényegesen jobb állapotban hagytam el mint amikor bementem, és azóta is napról napra jobban vagyok azt gondolom, hogy minden kezelést és gyógyszert megkaptam amire szükségem volt.

Egy dolog bánt csak: távozáskor - mivel a betegek mozgása az osztályon érthető okokból erősen korlátozva van - egy félreeső kihalt lépcsőházat kellett igénybe vennem , így az osztály dolgozóitól még csak el sem tudtam köszönni.

Azt gondolom, hogy ennél jobb ellátást Bécsben sem kaptam volna.

 

Üdvözlettel: Hoffmann Géza
Köszönőlevél Miniszter és Államtitkár Uraknak
Tisztelt Miniszter Úr!

Mi az alábbiak szerinti tapasztalatokat szereztük kórházi intenzív ellátásunk során:

 

---------- Forwarded message ---------
Feladó: László Balogh
Date: 2020. dec. 23., Sze, 17:39
Subject: köszönet
To: <info@mail.fmkorhaz.hu>

 

Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály Vezetője dr. Sárkány Ágnes részére!

Tisztelt Osztályvezető Főorvos Asszony!

Alulírott betege és felesége folyó év december 09.-21. között az Ön vezetésével működő osztályon a 12. kórteremben gyógyultunk áldozatos munkájuk eredményeképpen.

Ezen időtartam alatt bárkitől, orvostól, nővértől ápolótól, segédszemélyzet tagjától kizárólag erőt, bátorítást és nyilvánvalóan nagyszerű ellátást kaptunk.

Arcokat nem csak szempárokat láttunk, és hangját hallottuk azoknak, akikkel találkoztunk. A tekintetek, hangok mind segítetek leküzdeni a betegségünket.

Harmadik társunk a falunkból, találóan fogalmazta meg, miszerint "itt nem pusztán a testünket, de a lelkünket is meggyógyítják!".

Hálás köszönettel kívánunk Önnek és minden munkatársának áldott ünnepeket, erőt és kitartást további munkájuk során!

Tisztelettel és köszönettel: dr. Balogh László

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Lábléc

Székhely: 1054 Budapest V. Szemere u. 6. (Bejárat Honvéd utca 13-15. felől)
Telefon: szociális ügyekben: (06-1) 795-3168

oktatási és egészségügyi ügyekben: (06-1) 795-4755


Adatvédelmi tájékoztató

Link küldés
.
Cikk nyomtatás